Aplikacija za praćnje pošiljki

Aktuelno

Ovde možete da pogledate najnovije informacije iz D Express-a.

Novogodišnji i Božićni praznici

Aktuelno 22 Decembar 2014

Poštovani korisnici,  Za vreme predstojećih praznika neradni dani biće: 01.01.2015 Četvrtak 02.01.2015 Petak 03.01.2015 Subota 07.01.2015 Sreda (Božić) Poslednjeg

Više informacija

D Express - Android aplikacija

Aktuelno 26 Jun 2014

Poštovani korisnici, sa ponosom vas obaveštavamo da vam je na raspolaganju nova D Express android aplikacija koja Vam omogućava da brzo i lako u realnom vremenu proverite trenutnu lokaciju

Više informacija

Novi sistem istovara i sortiranja paketa u centralnom skladištu

Aktuelno 21 Februar 2014

Poštovani korisnici, u skorijem periodu smo promenili način istovara i sortiranja paketa u magacinu i time osavremenili, olakšali i ubrzali način rada i podigli kvalitet poslovanja na jedan

Više informacija

Zloupotreba brenda D Express na teritoriji Bosne i Hercegovine

Aktuelno 25 Oktobar 2013

Poštovani korisnici, smatramo da nam  je dužnost da vas obavestimo da su se na teritoriji Bosne i Hercegovine pojavili pojedinci koji se predstavljaju kao predstavnici naše kompanije.Kako

Više informacija

1 2

Brzo.Tačno.Pouzdano.

Kompanija ˝D Express˝ je najsigurnija i najperspektivnija ekspresna kurirska služba, koja obavlja prijem, prenos, isporuku i kurirsku dostavu pošiljaka.

Kvalitet usluge i sigurnost pošiljaka garantujemo prilagođenim softverskim rešenjem za ekspresnu kurirsku dostavu na području Srbije.

˝D Express˝ raspolaže sa 400 novih transportnih vozila i 20 skutera koji su u funkciji usluga koje nudimo.

Budući da su nam sigurnost pošiljaka i pouzdanost usluge najviši prioritet, omogućili smo da se kompletan proces isporuke prati i dokumentuje elektronski, u realnom vremenu, korišćenjem centralizovanog softvera i PDA uređaja koji poseduje svaki kurir.

Ingenico i8550
Ovi uređaji takođe digitalno pamte potpise korisnika, štampaju račune i omogućuju korišćenje platnih kartica, čime se centralizuje upravljanje podacima i izbegava svaka mogućnost greške.

 

Stalnim korisnicima se dodeljuje ID kartica koja dalje pojednostavljuje postupak prijema pošiljke, jer uređaj očitavanjem njihovog jedistvenog koda, automatski preuzima sve potrebne podatke, čime se znatno ubrzava procedura, što smo prepoznali kao značajnu prednost kod poslovnih korisnika.

Zatim uređaj automatski bezbednom bežičnom vezom obaveštava centralni softver ˝D Express˝- a o prijemu, statusu i odredištu pošiljke, čime se prati ceo njen tok i u svakom trenutku je moguće utvrditi tačan status i poziciju pošiljke.

Po predaji pošiljke, moguće je pošiljaoca obavestiti o bezbednom prijemu njegove pošiljke na odredištu.

Usluge

Usluge3

Usluge2

Usluge1